Távfelügyelet
12 hónap garancia 14 napos pénzvisszafizetési garancia
ingyenes házhozszállítás

PayPalNagyobb mérethez kattintson ide.


Nagyobb mérethez kattintson ide.Vezetékes SOS TELEFON

(PT 50 alarm plus), vízálló SOS jeladóval

 

 

Az otthonápolást és az idősgondozást segítő segélyhívó eszközök nagy része csupán a vészhelyzet jelzésére alkalmasak, vagy csak a diszpécserközponttal lehet beszélni. Ezek az eszközök csak ez egyirányú kommunikációt tesznek lehetővé.

A házi ápolás során felmerülő helyzetekben hatalmas segítséget jelent a kétirányú kommunikáció, hiszen így könnyebb a helyes diagnózist felállítani, illetve a segítség megérkezéséig meg lehet nyugtatni a vészhelyzetbe került személyt.

A SOS Telefon jóval többet jelent, mint egy hétköznapi telefon. Teljes értékű készülék, ami egy komoly vészhívó funkcióval van ellátva.

Működése egyszerű: Az SOS jeladó közepén található figyelemfelkeltő piros gomb, aminek a megnyomásával egyszerűen és gyorsan indítható segélykérés.

Ezután az SOS Telefon hangos szirénázással és villogással jelzi a segélyhívást, valamint megkezdődik az előre beprogramozott telefonszámok körkörös tárcsázása, egészen addig, amíg valamelyik számot fel nem veszik. Így garantálható a biztos segítség egy esetleges vészhelyzet esetén.

Az otthoni gondozás speciális elvárásaira tervezett készülék az alábbi funkciókkal segíti az idős és beteg emberek biztonságos mindennapjait:

házi betegápolás

3 előre beprogramozható sürgősségi telefonszám
Vészhelyzet esetére 3 különböző telefonszámot lehet az SOS Telefonba beprogramozni. Ez lehet orvos, gondozó, mentő, szomszéd, családtag, stb. Gyorshívó funkció

otthonápolás

Új! vízhatlan, távirányító SOS gomb
A csuklóra rögzíthető vagy nyakba akasztható rádió távvezérlésű SOS jeladó vízálló, éjjel-nappal viselhető akár még zuhanyozás és fürdés közben is.

SOS telefon gomb

Nagyméretű, gombok a könnyű tárcsázáshoz
Akár még szemüveg nélkül is minden nyomógombot kényelmesen el lehet olvasni.

Segélyhívás

Megvilágított billentyűzet és nagyméretű kijelző
Sötétben is könnyen és egyszerűen kezelhető a telefon.

SOS telefon nagyothallóknak

Figyelemfelkeltő LED villogás bejövő híváskor
A piros LED a csörgés időtartama alatt folyamatosan villog, így a nagyothallók is biztosan észreveszik a bejövő hívásokat.

SOS Telefon nagyotthallóknak

Jól hallható kézi beszélő, kihangosító funkció
Az SOS Telefon kézi beszélőjén beállítható a hangerő, akár +40dB hangerősséggel lehet hallani a vonal másik oldalán lévő személyt. A kihangosítón keresztül a segélykérő, akár 3-4 méter távolságból is jól hallható.

nagyotthallók

Extra hangos csörgés nagyothallók számára, akár +90dB!
A szabályzó kapcsolót maximális hangerőre állítva a telefon +90dB hangerőn képes csörögni. A hallássérültek számára készített hangosító gyorsgombbal további +40 dB-lel lehet növelni a kihangosító hangerejét.

  • Hallókészülékkel is használható
  • Híváslista az utolsó 64 telefonszámhoz
  • Hívásidő mérése
  • Áramkimaradás esetén is működőképes
12 hónap garancia 14 napos pénzvisszafizetési garancia
ingyenes házhozszállítás

PayPal


Ára: 39.990,- Ft (31.488,- + Áfa)
PayPal
További információra van szüksége?
Kérjen visszahívást!
Név*:
Email cím:
Telefonszám*:
Kérdés, üzenet*:
Ellenőrző kód:*Hírlevél feliratkozás


Belépés

Elfelejtett jelszó

Birdorg Informatikai Kft. 1173 Budapest, Egészségház utca 10. | Tel.:06-1-720-5134 | e-mail: birdorg@birdorg.hu | www.egiporaz.hu, www.sostelefon.hu