Ladányi Gyula (Saturnus Informatikai Kft. ügyvezetője) és Peszt Péter (Somogymegyei Polgárőr Szövetség elnöke)

Legyen Ön is Alapítótag!
Az Együttműködési Megállapodásért kattintson ide!

Polgárőr Egyesület felelős vezetőjeként legyen Ön is Alapítótag az Országos Segélyhívó és Távfelügyeleti Rendszer megalapításában!

Köszönjük érdeklődését! Az, hogy ellátogatott erre a weboldalra, azt mutatja, hogy valójában komolyan veszi a feladatát és kötelességének érzi a polgárok még nagyobb biztonságát.

Az Országos Segélyhívó és Távfelügyeleti Rrendszernek az amerikai 911-es hívószámú szolgáltatás hasonlatára az lenne a célja, hogy azonnali segítséget nyújtson mindenkinek, aki valami módon bajba jutott és telefonon kéri a segítségünket.

Ehhez a Saturnus Kft-nek kiváló SOS Telefonjai, Önöknek, polgárőröknek pedig egyedülállóan jó adottságaik vannak arra, hogy a közeli segélykérésre azonnal és hathatósan reagáljanak.

Ez a segélyhívó rendszer akkor tud igazán hatékony lenni, ha országos lefedettséggel bír, és az ország legtávolabbi, legeldugottabb zugából is elérhető. Ezért fontos számunkra az Ön vállalási készsége, hogy ne maradjon őrizetlenül az a terület, ahol tevékenykednek.

Mi lenne az Ön, illetve az egyesületének a feladata? Tovább >>

Csatlakozzon Ön is az SOS Telefon Partnerprogramhoz, kattintson ide a regisztrációért!

Legyen partnerünk és részesedjen
Ön is az „SOS Telefon” üzleti sikeréből!

Legyen partnerünk, és egy folyamatos, stabil és kiszámítható jövedelemforrást teremthet az egyesületének, polgárőr társainak, illetve vállalkozásának.

A Saturnus Informatikai Kft. SOS telefonjai és a hozzá tartozó szolgáltatások lehetősége, valamint garanciája egy olyan igényre épül, amire minden családnak, idős és beteg embernek szüksége és valós igénye van.

A kereslet biztosított, a háttér teljesen adott!

Feltétlenül olvasson tovább, mert lehet, hogy ez a nap legizgalmasabb üzenete!
Tovább >>Hírlevél feliratkozás


Belépés

Elfelejtett jelszó

Birdorg Informatikai Kft. 1173 Budapest, Egészségház utca 10. | Tel.:06-1-720-5134 | e-mail: birdorg@birdorg.hu | www.egiporaz.hu, www.sostelefon.hu