Már Budaörsön is ismerik az SOS Telefonokat

A Pest Megyei Rendőr Főkapitányság és a Budaörsi Városi Önkormányzat közös szervezésében Bűn- és Baleset Megelőzéssel kapcsolatos rendezvényén lettek bemutatva az SOS telefonok az idősek számára. A jó hangulatról a kiváló szervezés, valamint Pécsi Ildikó művésznő gondoskodott. A Saturnus Informatikai Kft. 5 db 5.000,- Ft-os vásárlási kuponnal kedveskedett a megjelentek számára, melyet tombolán sorsoltak ki.

Idős embereknek nyújt segítséget a 72 darab SOS segélyhívó készülék Hajdú-Biharban

haon.hu - Hajdú-Bihar A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség 72 darab SOS Segélyhívót rendelt az idős emberek számára, amit a bárándi, debreceni, mikepércsi, tiszacsegei, bagaméri, újszentmargitai, ebesi szervezetein keresztül térítésmentesen juttatja el az idős embereknek. A készülék hasznos segítség lehet az otthoni ápolásban és az idősgondozásban is – akár életet menthet.

tovább >>>

Az SOS Telefon már a TV-ben is!

Az SOS Telefonokra felfigyelt a TOP SHOP is és szeptember végén leforgattak egy 10 perces reklámfilmet, mely 2011 október közepétől kerül a TV csatornák – köztük az RTL Klub – műsorára. A reklámfilm nagyszerűen bemutatja az SOS Telefon valamennyi hasznos tulajdonságát, mely nélkülözhetetlen az egyedül élő idő, illetve beteg emberek számára.

2011. szeptember 22-24-én rendezték meg a XII. Alzheimer-kór Konferenciát

2011. szeptember 22-24-én rendezték meg a XII. Alzheimer-kór Konferenciát, melyen nagy sikerrel mutatkozott be az SOS Telefon. A sajtótájékoztatón megjelent Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke és Ladányi Gyula, az SOS Telefonokat forgalmazó cég ügyvezetője is, ahol nagyon sok újságíró és több televízió képviseltette magát. Habsburg György a beszédében felhívta a figyelmet az Alzheimer-kór jelentőségére a társadalomban. A Konferenciára 250 orvos látogatott el, akik nagy érdeklődést mutattak az eszközök iránt, mint egy olyan eszköz, aminek a segítségével sokkal könnyebben megtalálhatók azok az Alzheimer-kórban szenvedő betegek, akik elvesztették a tájékozódási képességüket. A Konferencián Dr. Herberger Mónika és Ladányi Gyula rövid prezentáció formájában mutatta be a jelenlévő orvosoknak az SOS telefon jelentőségét.

Országos polgárőrnap hétvége a Balaton partján

Szombaton került megrendezésre a XVII. Országos Polgárőr Nap Gyenesdiáson, ahová a változó időjárás ellenére is sokan ellátogattak. Az egyesületek tagjai az izgalmas programok megtekintése mellett az életmentéshez nagy segítséget adó SOS telefonokkal is megismerkedhettek, hiszen az ezeket forgalmazó Saturnus Informatikai Kft külön sátorrral képviseltette magát az eseményen. Köszönjük a hatalmas érdeklődést, és arra biztatunk mindenkit, hogy kérdéseikkel továbbra is bizalommal keressenek minket a honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén!

Régebbi híreink

Elindítottuk webshopunkat »

64 db SOS telefont telepítettünk a 14. kerületben

Ajándék SOS telefont kapott a megvert plébános »

Megverték és megkötözték a rablók a kifosztott plébánost »

Lakossági fórum Pálházán »
Hírlevél feliratkozás


Belépés

Elfelejtett jelszó

Birdorg Informatikai Kft. 1173 Budapest, Egészségház utca 10. | Tel.:06-1-720-5134 | e-mail: birdorg@birdorg.hu | www.egiporaz.hu, www.sostelefon.hu